صفحه اصلی | انجمن | ورود | عضویت | خوراک | نقشه | تماس با ما | آپلود فایل | چت | فتوشاپ آنلاین تبلیغات
۳۰ نرم افزار ضروری برای رایانه ویندوز
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم


تعداد بازدید : 449
نویسنده پیام
admin
آفلاین



ارسال‌ها: 1193
عضویت: 28 /6 /1392
تشکر کرده: 34
تشکر شده: 18
۳۰ نرم افزار ضروری برای رایانه ویندوز
ما ۳۰ نرم افزار بسیار مفید و ضروری برای ویندوز را ذکر کرده ایم که باید در رایانه خود نصب کنید. ما فقط برنامه های رایگان را در اینجا معرفی می کنیم ، ما این لیست را برای افزایش دانش شما ایجاد کرده ایم .
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/bzblog-20-ways-optimize-win10-pc-production-img01.jpg
ویندوز یکی از سیستم عامل های عالی برای کاربر کامپیوتر است. ويندوز داراي ويژگي هاي زيادي است ، بنابراين در اين پست ما بهترين نرم افزارهای رايگان را براي ويندوز جمع مي کنيم. لیست نرم افزارها برای هر کاربر رایانه بسیار ضروری است. اگر شما یک کاربر عادی یا یک متخصص هستید ، باید این ابزارها را در رایانه خود داشته باشید.
۳۰ نرم افزار اساسی و کاربردی برای رایانه شخصی ویندوز ۱۰ شما ۲۰۱۹ داشته باشید
۱. مرورگر Google Chrome
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Google-Chrome-Browser-696x414.png
مرورگر Chrome یکی از بهترین نرم افزارهای مرور وب برای هر رایانه است. Google Chrome کاملاً رایگان و در دسترس کاربران Android ، Linux ، Mac و Windows است. Chrome میلیونها برنامه افزودنی را ارائه می دهد ، بنابراین نیازی نیست از مرورگر خود خارج شوید. اگر می خواهید بهترین تجربه مرور را داشته باشید مرورگر Google Chrome را برای رایانه خود بارگیری کنید.


۲. VLC Media Player
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/VLC-Media-Player.jpg
رسانه VLC یکی از بهترین پخش کننده های رسانه ای رایگان برای همه نوع سیستم عامل ها مانند Android ، Windows ، Mac و Linux است. برنامه کاملاً رایگان است و ویژگیهای زیادی دارد. ویژگی هایی که شما با سایر دستگاه های پخش رسانه ای مقایسه نمی کنید. Vlc برای پخش فیلم ، و آهنگ بسیار مهم است. Vlc بهترین راه حل است زیرا آنها بسیاری از ویژگی ها را ارائه می دهند.


۳. Picasa
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Picasa.jpg
Picasa توسط گوگل ساخته شده است ، این نرم افزار برای ویرایش و مشاهده تصاویر شما بهترین است. می توانید با تصاویر و تصویر زمینه خود از این نرم افزار کارهای بیشتری انجام دهید. Picasa بسیاری از ابزارهای ویرایش عکس را برای زیباتر کردن عکس های شما ارائه می دهد.


۴. مدیر دانلود رایگان
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Free-Download-Manager.png
بارگیری Google Chrome کافی نیست منظور من این است که شما به مدیر بارگیری خوب برای دسک تاپ خود نیاز دارید. Free Download Manager یکی از بهترین نرم افزارهای رایگان مدیریت دانلود برای سیستم شما است. این مدیر دانلود بارگیری تورنت را ارائه می دهد ، بنابراین نیازی به نرم افزار تورنت برای بارگیری تورنت نیست. Free Download Manager برای همه نسخه های Windows موجود است.


۵. ۷Zip
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/7Zip.png
۷ Zip بایگانی کننده پرونده و نرم افزار باز کردن فایل های فشرده در ویندوز است. با استفاده از این نرم افزار می توانید انواع فایلهای فشرده شده را در یک سیستم استخراج کنید. همچنین می توانید فایل ها و تصاویر را در قالب های مختلفی فشرده سازی کنید. این مهمترین و ضروری ترین نرم افزار برای هر کاربر ویندوز و رایانه است.


۶. Microsoft Security Essentials
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Microsoft-Security-Essentials.jpg
وقتی در مورد رایگان صحبت می کنیم این به معنای کاملاً رایگان اما بهترین است. برای امنیت ، به یک آنتی ویروس مناسب رایانه نیاز دارید. مایکروسافت Security Essentials به طور رسمی توسط شرکت مایکروسافت راه اندازی شده است. این نرم افزار ساده است و هر کار امنیتی را برای انجام اسکن در زمان واقعی ، اسکن سیستم و Pendrive برای شناسایی و حذف ویروس و تروجان انجام می دهد.


۷. Sumatra PDF
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Sumatra-PDF.png
Sumatra Pdf برای همه کاربران ویندوز رایگان است. نرم افزار Sumatra Pdf بسیار سبک (۴ مگابایت) است. با سوماترا ، pdf ، epub ، ebook ، XPS و قالب های زیادی را در ویندوز مشاهده می کنید. این برنامه کاملاً رایگان و بدون هیچ گونه آزمایشی است. بنابراین این نرم افزار را برای خواندن Pdf و Ebooks بارگیری کنید.


۸. Rainmeter
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Rainmeter.jpg
Rainmeter ابزارهای سفارشی سازی رومیزی برای رایانه شما است. با استفاده از این ابزارها تجربه کامپیوتر شما بهتر می شود. با استفاده از این نرم افزار می توانید کامپیوتر WOW را تهیه کنید. اگر از رایانه خود چیز جدیدی می خواهید Rainmeter for Windows را بارگیری کنید


۹. Teamviewer
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Teamviewer.png
از نظر فنی TeamViewer برای همه کاربران ویندوز رایگان است. با استفاده از این ابزار ، می توانید رایانه های دیگر را برای کمک های فنی کنترل کنید. می توانید از دوست خود در این نرم افزار کمک بگیرید. Teamviewer همچنین گپ صوتی را ارائه می دهد ، بنابراین می توانید از طریق این نرم افزار با دوستان خود گپ بزنید.


۱۰. CCleaner
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/CCleaner.jpeg
اگر تعداد زیادی نرم افزار را بارگیری کرده اید ممکن است رایانه شما کند شود ، اکنون باید نرم افزار را برای ویندوز خود سرعت بخشید. CCleaner یکی از بهترین نرم افزارها برای تمیز کردن کلیه اتصالات ، فایلهای موقتی ، فایلهای نهان و سایر فایلهای بلااستفاده از یک رایانه است. CCleaner همچنین پرونده های رجیستری بد شما را پاک می کند. CCleaner عملکرد کامپیوتر را افزایش می دهد.


۱۱. SHAREit
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/SHAREit-696x402.png
ShareIt یکی از بهترین برنامه های انتقال وای فای برای رایانه و همچنین گوشی هوشمند اندرویدی شما و به دلیل استفاده ساده و آسان در لیست قرار گرفته است ، استفاده از ShareIt برای انتقال فایل از گوشی به رایانه از طریق WiFi بسیار آسان است. بنابراین اگر می خواهید فایل ها را بین رایانه و Android خود انتقال دهید ، این کار بسیار مفید خواهد بود.


    SHAREit را برای رایانه و Android خود دانلود کنید


۱۲. نرم افزار ضروری Internet Download Manager برای رایانه
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Internet-Download-Manager.png
اگر می خواهید سرعت بارگیری خود را بالا ببرید ، این نرم افزار برای شما جای تعجب خواهد داشت. IDM بهترین مدیر بارگیری در حال حاضر است که در دسترس می باشد. اگر اغلب فایلهای بزرگ را از اینترنت بارگیری کنید ، این نرم افزار ضروری را بر روی رایانه خو باید داشته باشید.
۱۳. آنتی ویروس خوب
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Best-Antivirus.jpg
در صورت استفاده از اینترنت بر روی رایانه خود این برنامه را حتما باید داشته باشد. اینترنت به سادگی درها را برای ورود مجرمان روی رایانه شما باز می کند. بنابراین داشتن نرم افزار ضد ویروس برای امنیت اینترنتی ضروری است. آنتی ویروس های مختلف رایگان زیادی نیز در اینترنت وجود دارد مانند Avira ، Avast. با این حال ، اگر به دنبال گزینه های بهتر هستید می توانید به مقاله ما مراجعه کنید.
۱۴. Nero
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Nero.jpg
اگر می خواهید هر نوع CD یا DVD را رایت کنید ، Nero بهترین انتخاب خواهد بود. با این حال ، Nero رایگان نیست اما نسخه های کرک شده بسیاری در اینترنت موجود است. شما حتی می توانید از نرم افزار Img Burner استفاده کنید که رایگان است.


۱۵. مایکروسافت آفیس
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/MS-Office.png
اگر در مورد تجارت صحبت کنیم ، نام مجموعه نرم افزاری آفیس سر زبان ها است. حتی یک دانشجو برای انجام پروژه های مختلف به Office احتیاج دارد. MS Office نیز رایگان نیست اما هیچ کس از نسخه پرداخت شده استفاده نمی کند زیرا نسخه کرک خورده به راحتی در اینترنت موجود است. بنابراین ، این نرم افزار مورد نیاز و ضروری در رایانه شما است.
۱۶. Dropbox
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Dropbox.jpg
خوب ، ذخیره کردن اطلاعات مفید در “ابر” یک اتفاق روزمره است. Dropbox دو گیگابایت فضای ذخیره سازی رایگان را فراهم می کند که می توانید با معرفی آن به دوستان ، آن را افزایش دهید. بهترین قسمت در مورد Dropbox این است که برنامه ای را برای هر دستگاه اصلی ارائه می دهد ، بنابراین می توانید پرونده های خود را در هر مکانی تهیه کنید.


۱۷. Franz
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Franz.png
خوب ، باید اعتراف کنیم که حداقل از یک سرویس پیام رسانی استفاده می کنیم تا با دوستان و خانواده خود در ارتباط باشیم. با این حال ، امروزه گزینه های زیادی از جمله واتس اپ ، مسنجر ، تلگرام ، اسکایپ و موارد دیگر وجود دارد.
Franz برنامه ای است که به شما امکان می دهد از ده ها سرویس پیام رسانی محبوب از جمله واتساپ ، فیس بوک مسنجر ، اسکایپ ، تلگرام ، و موارد دیگر استفاده کنید.


۱۸. مقابله با نرم افزارهای مخرب با Malwarebytes
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Malwarebytes.jpg
قبلاً در مورد آنتی ویروس گفته ایم. اما ، Malwarebytes در مقایسه با راه حل های امنیتی دیگر کمی متفاوت است. این ابزار به صورت رایگان ارائه می شود ، اما می تواند به شما کمک کند حتی در صورت غیرقابل استفاده بودن رایانه ، پرونده های مخرب و آلوده را حذف کنید. این برنامه همچنین می تواند عملکرد رایانه شما را بهینه کند.


۱۹. Zone Alarm Firewall
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Zone-Alarm-Firewall.jpg
Zone Alarm Firewall یکی از بهترین راه حل های امنیتی فایروال است که همه باید در رایانه ویندوز خود داشته باشند. این نرم افزار سایت های خطرناک را بارگیری کرده و بارگیری آن را ایمن تر می کند. نه تنها این ، بلکه Zone Alarm Firewall همچنین با ویژگی “فایروال دو طرفه” همراه است که تمام ترافیک ورودی و خروجی شما را ردیابی می کند.


۲۰. Folder Lock
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Folder-Lock.png
خوب ، فولدر لوک بهترین نرم افزاری است که همه باید در رایانه ویندوز خود داشته باشند. این ابزار با مخفی کردن تمام پرونده های مهم شما کار بزرگی انجام می دهد. مینی ابزار اساساً یک طاق محافظت شده با رمز عبور را در اختیارتان قرار می دهد که می توانید مهمترین فایل ها و پوشه های خود را ذخیره کنید.


۲۱. مرورگر قدرتمند Firefox
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/unnamed.jpg
خوب ، مرورگر Firefox نیز شایسته قرار گرفتن در این لیست است و بدون شک جزو نرم افزار های ضروری رایانه می باشد. مرورگر اغلب دست کم گرفته می شود ، اما می تواند تجربه مرور شما را به سطح دیگری برساند. مرور فایرفاکس دارای بسیاری از ویژگی های داخلی است که می تواند باعث بهتر شدن وبگردی شما شود. نکته جالب در مورد Firefox این است که مجهز به یک ماینر تبلیغاتی داخلی و رمزنگاری است.


۲۲. Thunderbird
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Thunderbird-email.jpg
Thunderbird در واقع یک سرویس گیرنده ایمیل است که دارای بسیاری از ویژگی های جالب است. خوب ، این یک سرویس گیرنده ایمیل است که برای آسانتر کردن ایمیل ساخته شده است. این ابزار برای تنظیم و سفارشی سازی بسیار آسان است و دارای بسیاری از ویژگی های خارق العاده است.


۲۳. BitTorrent
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/BitTorrent.png
خوب ، استفاده از سایت های تورنت به آرامی از اینترنت کم می شود. با این وجود افراد زیادی هستند که هنوز از خدمات تورنت استفاده می کنند. این ابزار به کاربران اجازه می دهد تا پرونده های رسانه ای بزرگ را بارگیری کنند و به آنها امکان می دهد از پهنای باند خود استفاده کنند تا به دیگران در بارگیری این فایلها کمک کنند.


۲۴. Keynote
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/keynote.jpg
این یکی از بهترین ابزارهای یادداشت برداری است که می توانید از طریق رایانه خود استفاده کنید. Keynote به کاربران اجازه می دهد تا یادداشت ها را یادداشت کرده و آنها را سازماندهی کنید. بنابراین ، اگر شما چند کار دارید ، پس حتماً به Keynote احتیاج خواهید داشت. این یکی از بهترین ابزارهای کاربردی است که همه باید روی رایانه خود داشته باشند.
۲۵. TrueCrypt
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/TrueCrypt.png
یکی از بهترین ابزارهای امنیتی است که همه باید در کامپیوتر ویندوز خود داشته باشند. این ابزار برای رمزگذاری دستگاه ذخیره سازی داده ها شناخته شده است. این به این معنی است که می توانید از پوشه یا درایو محافظت کنید. بنابراین ، با TrueCrypt می توانید داده های شخصی خود را بدون نگرانی در مورد از دست دادن آن ذخیره کنید.


۲۶. Spotify
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Spotify.png
Spotify یکی از بهترین و پرکاربردترین سرویس های پخش موسیقی است که می توانید در Android خود از آن استفاده کنید. Spotify برای آندروید نیاز به خرید آلبوم های فردی را به صورت دیجیتالی از بین می برد. خوب ، در واقع تعداد زیادی برنامه پخش موسیقی وجود دارد که در اینترنت وجود دارد ، اما Spotify به دلیل ارائه شگفت انگیز از جمعیت دور است.


۲۷. Paint.net
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Paint.net_.jpg
خوب ، اگر به دنبال جایگزینی آسان برای Photoshop هستید ، ممکن است Paint.net یکی از این موارد باشد. Paint.net یک ابزار اساسی ویرایش عکس است که بسیار قدرتمندتر از Microsoft Paint است. نکته جالب در مورد Paint.net این است که افزونه های زیادی برای گسترش قابلیت ها دارد.


۲۸. ShareX
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/ShareX.jpg
ShareX یکی از بهترین و رایگانترین ابزار تصویر است که می توانید در رایانه خود داشته باشید. نکته جالب در مورد ShareX این است که گزینه های مختلفی را برای گرفتن صفحه نمایش در اختیار کاربران قرار می دهد. نه فقط آن ، بلکه ShareX با یک ویرایشگر تصویر داخلی نیز ارائه می شود که می توانید برای ویرایش تصاویر از آنها استفاده کنید.


۲۹. f.lux
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Flux.jpg
f.lux یکی از بهترین ابزارهای ویندوز ۱۰ است که می توانید برای تنظیم رنگ صفحه نمایش خود استفاده کنید. این بیشتر شبیه به یک برنامه فیلتر چراغ آبی است که به ویژه در شب فشار چشم شما را کاهش می دهد. بهترین چیز در مورد F.lux این است که به طور خودکار گرمای صفحه نمایش شما را در هنگام غروب آفتاب تنظیم کرده و در نور روز به حالت عادی باز می گردد. بنابراین ، f.lux یکی دیگر از بهترین ابزارهای ویندوز ۱۰ است که باید در رایانه خود داشته باشید.


۳۰. Preme
تصویر: https://learnparsi.com/wp-content/uploads/2019/12/Preme.jpg
Preme یکی دیگر از ابزارهای جالب ویندوز ۱۰ است که به شما کمک می کند با سهولت مدیریت و جابجایی بین برنامه ها را انجام دهید. ابزار ویندوز ۱۰ به کاربران امکان می دهد “گوشه های صفحه” را تنظیم کنند که به کاربران امکان می دهد دستورات مختلفی را برای هر گوشه صفحه اختصاص دهند. سپس میانبرها می آیند ، برای مثال ، می توانید از چرخ ماوس برای بستن یک پنجره استفاده کنید ، از کلیک راست استفاده کنید تا یک پنجره را به حداقل برسانید و غیره ، بنابراین ، Preme ابزاری جالب برای ویندوز ۱۰ است که همه دوست دارند از آن استفاده کنند.



خدايا ، من در كلبه فقيرانه خود چيزی را دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري ،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری

همیشه امیـــد داشته باش
پنجشنبه 14 مرداد 1400 - 19:04
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



تازه سازي پاسخ ها



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش :